понеделник, 13 май 2024

Какво да НЕ подаряваме за Коледа

Хубаво е да знаем какво да НЕ подаряваме за Коледа

В търсене на идеалния коледен подарък често изпадаме в истинско затруднение особена за хора, които си имат всичко и за такива, на които вече сме подарявали всичко. И стигаме до всевъзможни хрумвания. Трябва обаче да сме много внимателни, когато се опитваме да избягаме от тривиалните коледни подаръци като дрехи, бижута, чаши и тенджери.

Каквито и да са хрумванията Ви, вижте какво да Не подаряваме за Коледа:

Кърпа за баня

Пазарът е залят от всевъзможни красоти – разноцветни пухкави кърпи, такива с картинки и цветни мотиви. Има ги жълти, лилави, розови, с детски герои и такива за възрастни. Оказва се обаче че те не са най-подходящият коледен подарък. А причината е в едно поверие, според което подарена кърпа може да предизвика раздори в семейството.

Портфейл или касичка

Аз лично много обичам да подарявам портфейли. Има голям избор, а и можеш много лесно да подбереш класически черен портфейл дори за хора, чиито вкус не познаваш много добре. Освен това портфейлът винаги влиза в употреба. Никога обаче не трябва да подарявате празни портфейли или касички, защото това води до безпаричие. А едва ли искате да оставите най-добрият си приятел без пари 😊 Затова, когато избирате такива вещи задължително слагайте поне по някоя монета вътре.

Изкуствени цветя

Всички имаме поне по едно цветно букетче от изкуствени цветя в къщите си. Не винаги успяваме да осигурим истиснки, затова този вариант придава свежест на дома. Хубаво е обаче да си ги купуваме сами, а не да ни ги подаряват. Защото се смята, че изкуствените цветя носят „мъртва енергия“ и неприятности на семейството.

Вилици и ножове

На пазара е пълно с красиви комплекти от вилици и ножове с разноцветни дръжки, красиво опаковани и подбрани. Острите предмети обаче не са най-подходящият коледен подарък, защото могат да предизвикат скандали в дома.

Покривка

Според поверията подарената покривка може да ви направи нежелан гост в дома, на който я подарявате. Затова не рискувайте да се лишите от някоя приятна вечеря заради една покривка 😊

Свързани статии: 5 идеи за коледен подарък на приятелка

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии