четвъртък, 30 май 2024

5 идеи за коледен подарък на приятелка

Коледен подарък за приятелка? Предлагаме Ви 5 универсални идеи

Настъпва онова време от годината, когато трепетно започваме да правим списъци с коледни подаръци. С децата може би е най-лесно – даже и да имат всичко, те винаги ще измислят желания и ще ни улеснят в избора. При мъжете – анцуг или маратонки винаги са добра идея и не са в повече.

Голямо предизвикателство обаче се оказва изборът на коледен подарък за любимата ни приятелка или сестра. Даже и да познаваме добре вкуса им, много трудно се избират рокли, панталони и поли без да се пробват. Затова ето няколко доста универсални идеи с бюджет около 100 лева.

Ваучер за Коледна фотосесия

Това всъщност си е един добър подарък за цялото семейство. В нея могат да се включат и таткото, и детето. Освен един хубав спомен, Коледната фотосесия носи и много положителни емоции и смях. Повечето фотографи имат специални празнични дрехи, с които напълно се преобразяваме. Някои дори предлагат да печете заедно сладки или да рисувате докато ви снимат. Цените на фотосесиите започват от около 100 лв.

Връхна дреха

Манто, яке или елек. За разлика от панталона и роклята, размерът на връхната дреха може да се уцели много по-лесно. Изборът на класическо манто винаги има успех. И тук бюджетът започва от около 120-150 лв.

Портмоне

Портмонето е аксесоар, който всяка от нас ползва постоянно, и поне веднъж годишно има нужда от смяна. Повечето жени обичат големи портмонета с много джобове, в които да носят пари, карти, снимки. Ако не сме сигурни в предпочитанията им, едно класическо черно портмоне със сигурност ще допадне на всяка една жена. Разбира се, винаги може да рискувате да разчупите стила на вашата приятелка с тигрови мотиви или цветна ръчно направена рисунка. Не забравяйте да сложите монетка

Ваучер за разкрасителни процедури

Във времена на пандемия, когато всички ние имаме нужда от малко спокойствие и бягство от лошите новини, един масаж би свършил чудесна работа. Почистване на лицето или пилинг винаги е добра идея за забързаното ежедневие. А и ще повдигне женското самочувствие. Повечето престижни салони за красота предлагат ваучери за определена сума, така че всеки да си избере сам желаната процедура.

Рисуване и чаша вино

Това забавление става все по-популярно през последните години. И това не е изненадващо – забавлението е гарантирано. Няколко часа бягство от сивото ежедневие се отразява много добре на всяка една от нас. А ако го прекараме докато пием вино с приятелки, потопени в цветния свят на боите, доброто настроение е гарантирано. Така че може да изненадате ваша приятелка като заедно отидете да пиете чаша вино, докато се опитвате да станете Пикасо.

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии