Реклама

Сайтът www.mamadamamama.com  има за цел за развлича и в същото време да дава полезна информация както на жените, така и мъжете. Ясно е, че мъжете „надничат“ честичко в женските сайтове, за да бъдат в крак с техните мисли и желания.

Защо Madamamama:

Сайт за мадамите, дамите и мамите.

Жени, от всички възрасти, които са станали майки, или пък им предстои това радостно събитие, или просто искат да се забавляват, без значение от семейното им положение.

Защо, точно женски сайт:

Защото жената е основата на едно семейство, на една връзка и на всяко едно домакинство и има нужда от допълнително обгрижване. Въпреки, че на българския пазар (и не само) има прекалено много женски сайтове и  блогове, нищещи женските проблеми и интереси – www.madamamama.com има амбицията да направи нещо ново – oсвен да забавлява, да дава модни и правни съвети – да дава и информация, за теми, които остават недотам коментирани.

Желана таргет група:

Жени от всички възрасти, без значение от семейно положение. Жените, които имат нужда от модни съвети, от допълнителна информация, свързана с раждането и отглеждането на децата. Жени, които искат да се развличат, докато пътуват към работа, например.  Жени, които искат да четат за други жени – силни или слаби. Такива, които ще открият себе си, и ще открият какви искат или не искат да бъдат.

Мъже, които се интересуват от “тъмната материя” – какво мислят и искат жените.

Рубрики:

  • Женски тайни:

Всичко, което вълнува една жена и търси информация в интернет. Всяка мама, дама и мадама – козметични и разкрасителни процедури, мода – дрехи и аксесоари, физическо здраве и кариера, самоусъвършенстване и свободно време; книги.

  • Щастливо детство:

Игри и занимания за децата от раждането до тийнейджърството, идеи за занимания за свободното време, Монтесори игри, образователни игри, играчки, книжки. Всичко за храненето и отглеждането на децата.

  • Дом и семейство:

Теми, свързани с дома – вътрешното пространство и уредите, който способстват за комфорта в едно жилище. Съвети, свързани с интериора (мебели, осветление, аксесоари), ремонти, уреди, помагащи за изграждане на „мързеливата домакиня“ (бяла и черна техника).

  • Ценни съвети:

Рубрика за приключения, пътешествия (близки и далечни дестинации);

Експертни съвети – хора, специалисти в съответната област – лекари, психолози, адвокати, застрахователи, учители и т.н.

  • НЕобикновените:

На фокус – най-обикновените хора, които винаги се оказват необикновени.

Ако желаете да рекламирате при нас, моля пишете ни на info@madamamama.com или се обадете на 0899250881