четвъртък, 30 май 2024

02.02.2022 – силата на огледалните дати

Огледалните дати са наситени с редица вярвания и ритуали

Дати като 12.12.2012 г. са свързани с множество теории, включително и очакване за края на света. Той така и не се случи, но мистерията около тези дати остава неразгадана и е повод за хиляди конспирации и очаквания. През тази година съвсем скоро предстои такава дата – 02.02.2022 година. Подобна е и 22.02.2022 г.

Толкова много двойки на едно място създават очакване да се случи нещо необичайно, магическо и свръхестествено.

Всъщност според нумеролозите наистина тези огледални дати са специални и енергийно наситени. Носят успехи. Затова обикновено в такива дни много двойки решават да сключат брак, защото смятат, че ще им носят щастие и късмет. Други сключват важни договори или започват преговори. Ако се концентрираме върху идващата огледална дата, тя съдържа цифрата 2.

Нумерологията

В нумерологията тя символизира взаимодействието, обединението на силите. Свързва се с любов, грижи, благотворителност. Свързва се с партньорство, съюзничество. Но цифрата 2 означава още дявол, жена. Тя е цифра-антитеза, с крайности като деня и нощта. Изисква равновесие, но и контраст. Смесва позитивни и негативни качества. Две е цифрата на планетата Луна – определя приливите и отливите на нашия успех.

Като цяло 2022 година се смята за ангелска година именно заради наличието на много двойки в нея. Според разбиранията на нумерологията тя ще мотивира хората да правят добро, да се грижат за другите и да помагат. Ангелската цифра 2 символизира доверие и вяра. Затова през тази година трябва да повярваме в своите желания и висши сили.

Като цяло, числото 2022 символизира успех, важни промени и духовност.

Огледалните дати с цифрата 2 през 2022 г.:

  • 2 февруари (02.02) – идеална за нови бизнес проекти и важни пътувания.
  • 22 февруари (22.02) – смята се за най-мощната огледална дата не само през годината, но и през целия век. Съдържа цели шест двойки. На този ден трябва да сме максимално активни, за да пожънем успехи.
  • 12 декември (12.12) – тя е и последна за годината. Важна е за вглеждане в себе си и равносметка.
- Реклама -

Прочети още

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии