четвъртък, 30 май 2024

22.02.2022 – магическата дата

22.02.2022 – магическата дата

Мои познати ми се обадиха да ми кажат, че след повече от десет години съвместен живот и две деца, най-накрая са решили да сключат брак. Учудих се защо сега – посред зима. „Ами заради датата“, казаха те. Именно на днешния ден има абсолютен бум на сключените бракове. Само за София са планирани 80 сватби. Като за сравнение на 14 февруари е имало едва 10 сватби. После да не кажете, че хората не се венчаят 😊

И това съвсем не е случайно. 

22.02.2022 г. е палиндромна дата – такава, която се чете еднакво и в двете посоки.

Такива дати не се срещат често и оказват значително влияние върху събитията, които се случват в света. Денят е удачен за поставяне на ново начало, поемане по нов път, стартиране на нови проекти или нов бизнес, промяна на работното място. Хората, които срещнете днес,  ще изиграят ключова роля в живота ви. Днес няма случайни срещи и случайности.  

Предишната огледална дата – 2 февруари 2022 г. е началната точка на промените. Ако при нея съберем всички числа, ще получим  общо 10, т. е. Арканата „Колелото на съдбата“, която предизвиква много сериозни промени във Вселената.  А днешната огледална дата продължава и акцентира върху тези промени. Основната Аркана на датата 22 февруари 2022 г. е „Аркана на обесения“. На планетарно ниво това предполага, че е необходима ревизия на всички неща, които някога са били познати.  Самата дата се състои от двойки, а Арканата, отговорна за двойките е  „Върховна жрица“. Тя символизира самата вселена, универсалните енергии, тайното познание. 

Днес е важно да избягвате скандали и спорове с любимите. Цифрата 2 е известна като цифра на взаимоотношенията. Именно това прави деня подходящ за изглаждане на проблемни взаимоотношения и изчистване на недоразумения. Това е цифрата на баланса и хармонията.

Днес е важно да си поставите цел – нова, смела.

Всяко ново начало, поставено на огледална дата, ще бъде успешно. Бъдете смели.

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии