четвъртък, 30 май 2024

Защо да се родиш в неделя

Роден в неделя. Роден с късмет.

Всеки човек вярва в нещо. Например, че денят от седмицата, в който сме родени може да определи жизнения ни път или да предопредели личността ни.
Хората, които са родени в неделя са щастливци. Управлявани от Слънцето, повечето от тях са креативни, смели, силни. Те озаряват околните, точно като слънцето озарява нас. Никога не се задоволяват от обикновените неща. Търсят чудесата наоколо.

Предполага се, че тези хора стават лидери, макар и да не стремят към това. Те са индивидуалисти. Леко егоцентрични, горди и уверени в себе си и собствения си успех.

Типично за управляваните от Слънцето е, че винаги попадат в центъра на вниманието. Заобикалят ги верни приятели, които трупат цял живот. Получават много внимание от деца и животни.

Основен приоритет на родените в неделя е да се забавляват (като за последно). Завързват трайни приятелства, но само с тези, които им позволяват да стоят в центъра.

Родените в неделя избират работа, в която има свобода и независимост. Така те дават най-доброто от себе си, а то никак не е малко. Но, обичат да работят сами, така носят цялата слава от добре свършената работа. Родените в неделя са лидери. Могат да поемат отговорност.

В любовта родените в неделя залагат на независимостта. Трудно намират партньор в живота, заради страхът да не бъдат предадени. Но, открият ли човекът с главно „Ч“, писатели могат да напишат най-невероятният любовен роман за тях.

Както стана ясно по-горе, родените в неделя не са екипни играчи, което стеснява много шансовете им за брак. Егото и гордостта им пречат да създават сплотени семейства, защото компромисите са им чужди.


Родените в последния ден от седмицата са късметлии – без много, много труд постигат резултати, за които родените през останалите дни от седмицата трябва да се потрудят.

Ако може да изберете деня, в който да родите – НЕДЕЛЯ е вашият ден!

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии