четвъртък, 30 май 2024

Светлата страна на Скорпиона

Не съм сигурна, че трябва да я наречем „светлата“ страна на Скорпиона. Може би, трябва да е не-толкова тъмната му страна.

Скорпионът е животно. Буквално и преносно. Представителите на тази зодия са НАЙ. Най силните, най-твърдоглавите, най-отмъстителните, най-всемогъщите. Но тук ще обърнем внимание на техните по-светли нюанси.

В професионален план представителите на зодия Скорпион са всеотдайни.

Те могат да бъдат много добри служители, предприемачи. Поставени на ръководни позиции – работят усилено и дърпат екипа си напред. Те са целеустремени и непримирими.

Яростно вярват в убежденията си и ги отстояват до край. Никога, никога не правят компромиси!

В семейните отношения Скорпионите са традиционалисти.

Отдадени са на партньора си, но са далече от романтиците. Много далече. Държат последната дума да тяхна. И обикновено е казана на висок тон. Много емоционални са. Но изключително много държат на семейството си. Под семейство разбират не само партньор и деца, а и родителите, братята и сестрите, заедно с техните семейства.

Създават невидим щит, с който бранят всички, които обичат. Обичат малко хора, но са толкова отдадени в любовта и приятелството си, че няма друга зодия в зодиака, които да ги надминат.

Като родител Скорпионът е видимо строг, но…

Всъщност е изключително подходящ за манипулация. Само в случаите когато наистина включи прословутия си инат, нещата могат да загрубеят. Може да крещи, да се сърди, да наказва, но почти никога децата не изтърпяват наказанията, наложени от Скорпиона докрай.

Ако имате в близкото си обкръжение представител на зодия Скорпион, то вие сте обречени. Обречени да обичате и безропотно следвате Скорпиона, без да знаете защо. Просто, защото го обичате!

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии