четвъртък, 30 май 2024

Как почиваме на нашето море

Кажи ми каква почивка предпочиташ на морето, за да ти кажа какъв си!

За всички работещи е много важно да отпочинат по подходящия за тях начин. Начинът, по който почиваме, показва какви сме всъщност.

Как почиваш?

1. Почивка в лъскав хотел ALL Inclusive на нашето море

All Inclusive почиват няколко типа хора:

Едните са много уморени. Искат като отидат на нашето море да не се занимават с нищо. Няколко дни да не мислят за нищо и да не обикалят заведения и ресторанти.

Другите – са мързеливите. Тези, които искат да оставят колата и да не ходят никъде. Да не мърдат от хотела, защото не им се занимава с нищо.

Третите са такива с малки деца, дето им е изключително удобно всичко да е на една ръка разстояние.

2. Почиващите, ползващи нощувка със закуска

Това са едни такива индивиди – леко неориентирани. Хем искат удобставата на ALL Inclusive-a, хем не искат ограниченията му. Някакво средно положение.

3. На квартира без изхранване

Сравнително бюджетен вариант, подходящ за хора с по-ниски доходи. Има различни категории семейни хотели, частни квартири и апартаменти, от които да се възползвате. Този тип настаняване е подходящ за волни души, които все пак търсят комфорта на осигурения покрив.

4. Почивка на къмпинг на нашето море

Както и за горните точки, така и хората, предпочитащи къмпинг условията, има различни типажи. Едни предпочитат дивото къмпингуване. Други – удобствата на кемпера или караваната. Общото между всички тези хора е свободата. Свободният дух, нетърпящ ограниченията на квартири и хотели.

Това са хора с различни доходи (даже повечето са с високи), хора за които е важно да изпият сутрешното си кафе с гледка от първа линия на морето. Хора, който обичат цял ден да са по бански. Хора, които не се страхуват да изгорят на пясъка докато играят карти или табла. Хора, които виждат свободата във всяко нещо наоколо – открито небе, безкрайното море и непринудените съседи.

Текстът не претендира за изчерпателност. Даже – напротив. Има още много за допълване и охарактеризиране. Сигурно ще стане – следващото лято 😉

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии