понеделник, 13 май 2024

Истинските зимни намаления са сега

Зимни намаления в магазините

Сега е моментът да се възползвате от истинските зимни намаления.

Точно първата седмица след Нова година трябваше спешно да отида до мола за спешен подарък. Трябваше ми нещо за рожден ден на 50-годишна дама. Излязох в обедната почивка и набързо тръгнах по магазините. Навсякъде пишеше „Намаление до 50%, до 70%“, но хич не ми се вярваше като знам преди Коледа какви бяха псевдонамаленията.

Сега обаче влизам аз в първия магазин и гледам супер якото зимно яке за 65 лв. От онези дългите, дебели, с качулка – за най-студените зимни дни. Не от най-скъпата марка, но от приличните. Пробвам аз – идеално и има всякакви цветове. Взех едно синьо за подарък и ярко червено за мен. Казвам си „спестих“ мога да взема още нещо и продължавам. Гледам в Mango намаление. И там влязох и наистина зимните палта бяха от порядъка на 120-170 лева. Класически черни, с втален силует, направо страхотни. Чантите – изкуствена кожа, но на цени 30-70 лв. – всякакви цветове и модели.

Реални ли са намаленията

Всъщност реалните намаления съвсем не са преди празниците, а веднага след тях. Продължават горе-долу до началото на февруари, но номерата бързо се изчерпват. Аз самата през последните години започнах да пазарувам големите неща за следващата зима именно по това време на годината. Намаленията са реални и падат до половин цена. Така мога да си позволя далеч по-качествени стоки на по-нормални цени. Например миналата зима купих много хубаво зимно яке на малкия, на известна марка, намалено от 120 на 53 лв. Тази година си ходи с него и не сме купували друго. Та, ако имате нужда от ново яке, ботуши, дрехи за ски – да знаете, сега е моментът.    

Онлайн

Намаленията се вихрят и онлайн. В Reserved стигат до 70% и една детска блуза може да се намери дори за 6 лева. Дамско зимно яке излиза около 70 лева с 50 % намаление.

Подобни намаления има в един от големите сайтове за детски стоки. Топли апрески, и то доста качествени, могат да се намерят с 40% намаление за около 70 – 100 лева. Ако може да предвидите номера на детето догодина, със сигурност е доста изгодно да му вземете сега.

За дрехите е още по-лесно, ако детето си върви с размера по години. Момчешко яке, тип анорак на MANGO, може да се намери за 50 лева. А гащеризон с качулка за бебе излиза 25 лв.

Така че – съвет от практиката, ако вие или детето имате нужда, по-добре сега да направите по-големите покупки за следващата зима. Защото тогава ще са двойно по-скъпа.

- Реклама -
Предишна статия
Следваща статия

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии