четвъртък, 30 май 2024

Фитнес или EMS тренировка

Забързаното ежедневие, липсата на време, невъзможността да приоритизираме спорта, за сметка на работата и ежедневните задачи, са основен мотив за липсата на спорт в живота на мнозина от нас.

Сега това не са оправдания!

I-motion EMS е нова, изключително модерна технология, която пести време и дава незабавни резултати.

Какво представлява i-motion EMS?

Това е иновативна безжична електромускулна стимулация, осигуряваща безпрецедентна свобода на движенията. Чрез контролирани импулси се предизвикват целенасочени мускулни контракции.

Как се случва това

Запазвате си час за тренировка. Тук хубавото е, че Фитнеси Флайс са осигурили квалифицирани треньори, които водят както фиксирани групови занимания, така и индивидуални тренировки, които да съобразите с Вашето лично свободно време.

Една тренировка е 20 мин. Ако сметнем времето за преобличане, обличане на костюма, бърз душ след тренировката и излизане от залата – може да се вместите в 35-40 мин. (Ако ползвате обедната почивка – ще има време и за хапване 😉)

А, най-хубавото е, че 20 мин. тренировка се равнява на 4 часа спорт – за това време се стимулират над 300 мускула… Друг бонус е, че са необходими само 2 тренировки седмично.

Облеклото при i-motion

Необходимо е закупуването на лично трико, което се облича под костюма. То е произведено от специална материя. Може да си го перете след всяка тренировка. Достатъчно издръжливо е и съхне бързо. Има различни размери.

Костюмът, който ще ви дадат в залата, също има размери и се почиства след всяка тренировка, така че от към хигиенна гледна точка – всичко е измислено перфектно.

Как протича една тренировка

Хубаво е да си запазите час предварително, за да не се окаже, че отивайки на място – часовете са пълни. Може да си купите трикото от място в самия обект. Струва 60 лв. Инструкторът ви помага да облечете костюма, създава ви профил в системата и прави настройките. След което организира така тренировката, че да отговаря на вашите очаквания. Може да наблегнете на определена мускулна група или пък да изключите някоя ако имате травма, или др. неразположение.

Важно е да знаете, че преди тренировка ще трябва да се запознаете и с противопоказанията при използването на технологията. Не се препоръчва при бременност, кърмене, при наличие на пейсмейкър и др. Ще ви ги дадат да ги прочетете и разпишете преди тренировка.

Самата тренировка е много приятна – леки упражнения, минаване през някои от уредите в залата. Но не се заблуждавайте – натоварване си има и пак може да имате мускулна треска (особено след първата тренировка).

Какво е различното от другите EMS тренировки

– безжичното управление дава допълнителна свобода на движенията – позволява ползване на уреди и във фитнес залата, което обогатява тренировките с по-различно натоварване от обичайното за електро-мускулната стимулация;

– костюмът е много по-лек и не се усеща тежестта му;

– поставянето на екипировката е по-бързо и по-лесно;

– няма друго познато устройство, което да стимулира толкова много мускули едновременно;

– прави се пълен профил на клиента и може да се следи напредъкът му – какво е тренирал, с какъв интензитет и др.;

– тренировките са под наблюдение на професионални фитнес инструктори, притежаващи дългогодишен опит и множество квалификации. Преминали са през специално обучение за работа, точно с тази технология;

– локацията – хора, това са най-модерните зали в София. Просторни Премиум обекти с Премиум оборудване.

Цените

Хубаво е. Пробвайте го. Фитнеси Флайс предлагат и Демо тренировка, която струва 20 лв. и така може да прецените дали i-motion е за вас (до сега такива, които са пробвали и не са се върнали – няма).

Единична тренировка с инструктор е 50 лв., но ако си вземете карта, тренирате по двойки или пък се запишете за групово занимание – цената пада.

Определено го препоръчваме за хора с малко свободно време. Това е един по-бърз начин за справяне с излишните килограми. Тренировката стяга, изхвърля излишната вода и най-, най-, най-важното за всички жени – изглажда целулита! ВИДИМО!

Има и други ползи, но това с целулита е ТОП, нали? Намаляването на сантиметрите от обиколката – също!

Къде да открием i-motion EMS

За сега i-motion EMS го има в 3 обекта в София:

– Премиум фитнес Флайс Милениум;

– Премиум фитнес Флайс Амая;

– Премиум фитнес Флайс Надежда;

Обадете им се и си запишете час. Допълнителна информация може да намерите ТУК!

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии