четвъртък, 30 май 2024

Да имаш Козирог за приятелка

Имате ли представител на зодия Козирог за приятелка?

Те са потайни. Нямат много приятели, заради самодостатъчността си. Те са изключително саможиви. Приятелите са им от детските години. Трудно си набавят нови през годините. Не защото не са качествени хора – просто защото не искат.

Приятелката Козирог

Това е най-нетипичната жена на света. Амбициозна, грациозна и много талантлива. За най-близките си хора е страхотен приятел. Адски отговорна, но в същото време може да сътвори редица глупости, причинени от безотговорното ѝ поведение.

Отговорна

Както може да разчитате, да ви заведе на лекар в обедната ви почивка, така може да разчитате, че ще пие с вас до забрава ( и двете няма да помните какво трябва да забравите). И колкото и да е прекалила с алкохола – сутринта ще стане, ще се гримира и ще излезе почти навреме, за да изпълни отлично служебните си ангажименти.

Жената Козирог не споделя

Не клюкарства! Тя е над нещата. Ако искате да обсъдите с нея отсъстващата ви приятелка – ами няма да ви се получи. Тя не говори лошо за хората. Нито хората говорят лошо за нея.

Когато приятелката Козирог си има проблеми – изчезва. Решава си ги сама – насаме със себе си. Не звъни, но не си вдига и телефона. Дистанцира се. Когато се справи сама с болката си – се появява. В целия си блясък! Без следа от рани. Без следа от проблеми. Може да разкаже за преживяното като за нещо нормално, маловажно. Ако изобщо разкаже за него.

Околните не я познават. Тя ще е ваша приятелка само и единствено ако сте я срещнали в детските си години. Пред хората се прикрива с лека усмивка. Създава впечатление на студена жена.

Кариерата на вашата приятелка Козирог е на челно място. Ще седите да я чакате с часове, защото ще трябва да довърши нещо. Ще я чакате сама на масата, докато води дълги разговори по телефона, уреждайки служебни ангажименти.

Да имаш Козирог за приятелка е велико

Такава си е – Козирог. Но вие я обичате – не знаете защо, но я обичате и подкрепяте във всичко.

Подобни статии:

Как да оцелеете със Стрелец

Светлата страна на Скорпиона

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии