понеделник, 13 май 2024

Практики, които носят късмет

Основните практики, които носят късмет:

Не изхвърляйте боклука вечер!

Една от основните практики, които носят късмет е да не изхвърляте боклука вечерно време. По тъмно не е препоръчително да изхвърляте боклука, ако искате да не ви се случват лоши неща. Така че или накарайте някой друг да го изхвърли, или го оставете за сутринта. Ако го оставите пред вратата, може някой добър съсед, незапознат с правилото за НЕизхвърляне на боклука, вечер да го изхвърли вместо вас. Пожелаваме на всеки човек по един такъв човек.

Не казвайте къде отивате, ако ви попитат!

Тръгнали сте някъде, среща ви съседката и ви пита – „Еми, на къде си тръгнала по никое време?“ Как да ѝ кажете, че не е нейна работа и ако ѝ кажете – няма да ви върви. Затова отговори от рода на: „Малко на разходка“, „Ей, тук наблизо“, ще ви свършат работа, вместо – „Имам изпит по политология и не съм учила много“, или „Отивам в магазина, че има промоция на банани“. Ако решите да споделите повече подробности – бъдете сигурни, че няма да вземете изпита, а бананите ще са свършили.

Не се връщайте да вземете забравена вещ!

То е ясно, че ако е нещо много важно – ще се върнете, но имайте предвид, че няма да ви върви. Ще закъснеете за среща, ще се загубите в софийското метро или пък ще видите някой, когото сте искали да избегнете с години…

Купете си нещо ново и го наречете, че е късметлийско!

Много искате да си купите онази шапка, но тя е толкова скъпа. Да! Скъпа е. Ще похарчите всичките си пари. Така е, но пък ще ви носи късмет и след това банковата ви сметка ще се напълни с пари, затова си заслужава… Позитивните мисли, предизвикват позитивни емоции.

Практиките, които носят късмет са различни за всеки човек. Намерете своите и ги спазвайте безпрекусловно 🙂

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии