понеделник, 25 март 2024

Есенни тенденции за маникюр

Маникюр през есента

Виждали ли сте онези дълги, остри нокти, с които момичетата едва успяват да достигнат копчетата на компютърната клавиатура. Е, те вече не са модерни. Поне не и за този есенен сезон.

Нашият гост-специалист Константина Тимнева съветва да изберем овалната бадемова форма, но в по-къс вариант. Актуални са и квадратните форми. Те са разделена на 2 вида: мек квадратен и класически. Тази форма изглежда стилно при всяка жена и най-вече е доста удобна.

Маникюр през лятото

Лятото много от нас избираха светли, искрящи цветове като розово, мента, диня. Слагахме блясък и морски апликации.

Сега вече трябва да забравим за тях. Модерни за маникюр през есента са телесните цветове, както и по-тъмно зелено, синьо, графитено, черно. Ако все пак искате нещо по-свежо – може да изберете класическото червено или горчица.

Този сезон забравете за шарените апликации. Може да украсите маникюра си най-вече с прави линии или геометрични фигури. Освен това, за да добиете съвсем изчистена визия, може да използвате матово покритие. То премахва искрящите детайли и прави нашия маникюр доста бизнес ориентиран.

Кети Тимнева

Визитка: Константина Тимнева е на 30 години. От три години хобито ѝ да се лакира се превръща в нейна работа. Вече се грижи за стотици дами, мами и мадами като прави за тях маникюр и педикюр. Кети дава всичко от себе си, докато работи, защото се чувства щастлива и удовлетворена, когато клиентките ѝ излязат от салона доволни. За нея правенето на маникюр е не просто работа, а вид изкуство.

Тук може да разгледате още от нейната работа 😊

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии