четвъртък, 30 май 2024

Декември е

Отново е декември!

Най- вълшебният месец в годината. Месец на чудеса, щедрост, добрини и сбъднати мечти. Месец, изпълнен с топлина и обич. Месец, в който да подарим повече време на близките си и да се насладим заедно на тихата и свята нощ, на Коледната магия.

Отново е декември, с дъх на борови клонки, на топла питка с паричка и баница с късмети, на канелени бисквити и портокалови курабийки. Отново е декември, с голяма, чудно хубава коледна елха и щастливи деца около нея, с усещане за уютен дом, топлина и огнище и топлата прегръдка на любимите хора.

Отново е декември. Светъл и свят месец, последният лист от календара. Отново ни завладява коледният дух. Празничната атмосфера се усеща навсякъде. Дори звездите нощем светят по- ярко. Всичко около нас се преобразява и става по- красиво- витрините са грейнали, пищно и богато украсени. Глъчката е празнична, смехът на децата искри, радостта се чете в очите им. Цялото въодушевление около празника ни зарежда с позитивизъм и ни кара да бъдем по- мили един с друг. Да се усмихваме.

Наближава Коледа! Коледа е магия! Коледа ни прави по- добри.  И не само заради подаръците , които ни очакват под елхата, а може би заради вярата ни в добрия Дядо Коледа. Макар да осъзнаваме, че белобрадият старец реално не съществува, ние цял живот вярваме в него и го носим в сърцата си, защото той ни носи надеждата и вярата, че добрите чудеса съществуват.

Нека си пожелаем една снежна, приказна, светла и уютна Коледа, изпълнена с добрина, обич и човечност.

Светли празници!

И нека подаръците ни тази година бъдат малки, но красиви, уникални, ръчно изработени! Направени с две ръце, от сърце, нашите ръчно изработени изделия носят послание за топлина, уют и семейно огнище.

- Реклама -
Предишна статия
Следваща статия

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии