понеделник, 25 март 2024

2-ри юли – Световен ден на НЛО

Световен ден на НЛО – сами ли сме във Вселената?

На 2-ри юли е Световният ден на НЛО. Даже и да не вярвате в съществуването на извънземен живот, със сигурност ще ви е интересна историята на този ден. Той е свързан с мистерия, която остава напълно неразгадана и до днес.  Вечерта на 2 юли 1947 г. в небето над градчето Розуел в щата Ню Мексико местните жители наблюдават бързо движещ се обект с необичайна форма, приличащ на диск.

По-късно край града фермерът Уилям Брейзъл открива в нивите си отломки от машината. Те приличали на фолио, но много гъвкави и здрави, имали знаци, приличащи на йероглифи. Пристигналите на място военни откриват част от апарата и телата на членовете на екипажа, които съвсем не приличали на човешки същества. Описани са с голяма и кръгла глава, малки очи и тела без косми. Кожата им е с жълто-оранжев оттенък и е покрита с люспи. Облечени са в цели комбинезони в сребрист цвят.

Въпреки всички опити да се прикрие катастрофата, интервю на майор Джес Марсел – бивш началник на разузнаването във военновъздушната база Розуел, разбунва духовете.  Той твърди, че откритите останки са с извънземен произход.

Снимка: https://paradigmresearchgroup.org/issue/truth_embargo/roswell_daily_record-1/#prettyPhoto

А в началото на тази година новият шеф на НАСА инициира разследване, за да се анализира съществуването на неидентифицирани летящи обекти. Преди дни излезе и резултатът от секретния доклад.

Той анализира събития от 2004 и 2015 г. Тогава военноморски изтребители наблюдавали летящи неидентифицирани обекти край американското южно крайбрежие, от които бяха публикувани и видеа. За тях ръководителят на НАСА – Бил Нелсън, казва: „Моето усещане е, че там очевидно има нещо. Може да не е точно извънземен обект, но ако не е, е технология, която някои от нашите противници имат и за която трябва да се безпокоим. Когато става въпрос за вселената – вселената е толкова огромна. В НАСА имаме програма за търсене на извънземен разум. Но до момента нямаме никакви данни за комуникация от нещо, което е интелигентно”.

А какво е вашето усещане?

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии