четвъртък, 30 май 2024

ТАЙНАТА НА КРАСОТАТА

BELENE®ANTI-AGE BEAUTY – ТАЙНАТА НА КРАСОТАТА В ДВЕ СТЪПКИ

Когато говорим за грижа за кожата обикновено правим връзката със скъпи кремове и процедури, но всъщност новите тенденции в грижата за кожата, косата и ноктите в световен мащаб се обобщават с термина „козмецевтика“. Това означава – прием на доказани фармацевтични решения отвътре, за видими резултати отвън.

От друга страна, честото и безразборно използване на различни кремове понякога задълбочава проблемите с кожата, затова е важно да направи т.нар. “козметичен фастинг“ и да преценим кои са най-подходящите за нашата кожа продукти. Изборът ни трябва да е свързан със сигурни и трайни решения, които да подпомагнат регенерацията и възстановяването на кожата  отвътре навън.

BELENE Anti-Age Skin Care

Такава е и високотехнологичната линия за младост и красота BELENE Anti-Age Skin Care. Не случайно тя се състои от два продукта. Приемът на колаген сам по себе си е недостатъчен, без прием на силиций, който „омрежва“ колагена, запазвайки хидратацията, еластичността, плътността и свежия вид на кожата.

Продуктите от елитната високотехнологична линия  BELENE®ANTI-AGE BEAUTY са новата вълнуваща тайна за непреходната красота в две стъпки. Те подхранват кожата отвътре, за видими резултати отвън.

СТЪПКА 1:

Belenе Silicium Anti-Age Beauty Secret – таблетки със специално разработен биоактивиран силиций Mesoporosil® с добавен витамин С. Биоактивният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект и видимо намаляване на признаците на стареене.

Mesoporosil® спомага за регенерация на тъканите и клетъчното здраве, създава връзки между протеиновите молекули. Това помага на кожата да остане хидратирана. Това е от решаващо значение за възстановяването и обновяването на клетките. Mesoporosil® осигурява здравина, гъвкавост и устойчивост на съединителните тъкани, а комбинацията му с Vitamin C предпазва кожата от оксидативен стрес.

СТЪПКА 2:

Belene Collagen Anti-Age Beauty Drink – комплексен продукт под формата на флакони за пиене с хидролизирани колагенови пептиди, витамини и минерали. Целта е поддържане на сияен и младежки вид, за красива кожа, коса и нокти. Ежедневната употреба на Collagen Anti-Age Beauty Drink заличава фините линии и бръчки. Кожата добива свежо и младежко излъчване. Тя е добре хидратирана и с по-добра еластичност и плътност. 

Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink действа ефикасно и върху косата. Намалява косопада, заздравява косъма, прави косата по-малко чуплива и изпълнена с жизненост и блясък.

Съдържащите се в Belene®Сollagen Anti-Age Beauty DrinkВитамин С, Витамин Е, Витамин B2 и цинк, допринасят за нормалното образуване на колаген. Също така защитават клетките от оксидативен стрес и спомагат за поддържането на  здравословното състояние на кожата. Продуктите са подкрепени с клинични проучвания за тяхната ефективност и безопасност.

Комбинираният прием на двата продукта при минимален прием от 12 седмици дава бърз и траен ефект. Осигурява до 50% по-малко бръчки, 30% повече еластичност, 15% повече хидратация на кожата.

Belene Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belene collagen Anti-Age Beauty Drink  са перфектното дуо за подмладяване на кожата отвътре. Те са двете стъпки, които ще ви помогнат да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии