четвъртък, 30 май 2024

Какво трябва да може един мъж

Един мъж трябва да може много неща! Важни неща!

1. Те този, същият мъж, трябва да може да яде. Не се шегувам. Трябва да може освен своята собствена порция да може да изяде и вашата. Така знаете, че може да разчитате на него, ако сте „у майкини“ и нещо не ви се нрави – да кажете спокойно „Той много го обича това и аз затова му го оставих.“

2. Един мъж трябва да може да работи с всички видове инструменти. Бормашина, шлайф машина, винтоверт, зеге, банциг, гатер и много други. Трябва да е сръчен и рядко да допуска друг майстор вкъщи.

3. Мъжът трябва да шофира. И то, по-добре от вас. Освен това, трябва и да не пие. Това е важно, за да може когато излизате – вие да пиете спокойно няколко чашки, а той да може да ви откара невредими вкъщи.

4.Той трябва да може да мълчи. Да го може повече отколкото да говори. Мълчанието е много ценно в случай на скандал. Когато и двамата се карат огънят пламти като факла. Когато единият мълчи (мъжът) – пожарът лека полека притихва. За жената това е изнервящо, но ако същата тази жена се замисли, ще види, че мълчанието (от страна на мъжа) е супер качество.

5. Един мъж трябва да може да спи. Тоест, да е поспалив. Така ще си осигурите няколко часа само за вас. Т.е. проспива моментите, в които сте на маникюр, фризьор или с приятелки – тоест няма да ви го натяква вбъдеще.

За още безценни съвети четете редовно www.madamamama.com 🙂

- Реклама -
Предишна статия
Следваща статия

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии