понеделник, 25 март 2024

Да живееш с мъж от зодия Водолей

Ако се чудите дали искате мъж Водолей в живота си

Мъжът Водолей е рационален. Практичен и прагматичен. Не очаквайте сладникави обяснения в любов. Няма да ги получите дори и да ги умолявате. Ще се наложи да се доверите на 6-тото си чувство, защото обясненията в любов ще са толкова редки, че ще се чудите дали са били в този живот или в някой предишен.

Мъжът Водолей има много приятели

Помага им. Общо взето може да се разчита на представители на зодия Водолей. Склонни са да предпочетат среща с приятел (с когото са се видяли вчера, например), отколкото романтична вечеря с жена си. Все пак тя няма да избяга. На нея и утре може да ѝ обърне внимание (или вдругиден).

Водолеят е много остър и категоричен при предателство. Ако приятел го предаде – дори не му дава шанс за обяснение. Прекъсва всички връзки (дори и с общи познати) и може да се сърди с десетилетия. После обидата му преминава в безразличие..

Мъжът от зодия Водолей обича да бъде хвален. Ако случайно не сте съгласни с него – колкото и леко да му го намеквате – ще го помни до живот. Рядко приема чуждото мнение.

Ревност

Ревността не му е в кръвта, може би заради леката (всъщност не е лека) арогантност. Той е НАЙ-ДОБРИЯТ, НАЙ-КРАСИВИЯТ и всичко му е най. Няма някой, който да е по-достоен от него. Съответно няма как да ревнува от нисшестоящи.

Водолеят цени свободата си. Трудно се поддава на една жена. Иска да е свободен колкото се може по-дълго време. Обича вниманието на жените и да се чувства желан. Обича големите и шумни компании.  Влюби ли се обаче – се посвещава изцяло на семейството си.

Външните белези на мъжа Водолей

Младолик е! Красив е (или поне на младини е бил). Не е много грациозен, даже на моменти минава за тромав. Но най-силната физическа даденост на представителите на зодия Водолей е изключителният им поглед. Без значение от цвета на очите – погледът е симбиоза между усмивка, мигновена преценка и опит за визуално надмощие. 

- Реклама -

Прочети още

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии